Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser finder anvendelse ved køb af varer på Smarttasker.dk til levering i Danmark, Sverige og Norge.Smarttasker.dk ejes og drives af Trendsale IVS, CVR-nr. 37246174, Gramvej 11, 8783 Hornsyld,Kundeservice@smarttasker.dk. Aftalerne indgås på dansk. Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via smarttasker.dk.

 

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Dankort, Visa og MasterCard og vi opkræver ingen gebyrer. Beløbet trækkes først, når varen afsendes og der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet.

Vi leverer lagervarer 1-3 hverdage efter dit køb. Alle varer leveres med GLS, Bring eller DAO 365. Vi leverer til Danmark og til Sverige og Norge. Levering i Sverige og Norway skal aftales via email på Kundeservice@smarttasker.dk.

Priserne på webshoppens varer er dagspriser angivet i danske kroner inkl. moms. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Ved køb over DDK 350 er fragten gratis med DAO 355 pakkeshop levering. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Fragtprisen er fra DKK 39 til Danmark, DKK 150 til Sverige og DKK 200 Norge. Vi gør opmærksom på at nægtes modtagelse eller afhentes pakken ikke fra pakkeshoppen, vil vi kræve 2 x fragtomkostningerne.  

 

General betingelser

Vi forbeholder os at annuleret ordrene mht. tekniskfejl i forbindelse med lagerantal og div. trykfejl på varepris samt varespecifikationer.

 

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du får varen i fysisk besiddelse. Det er fx den dag, hvor varen er overgivet til dig, eller den er lagt i din postkasse, eller i skuret efter aftale med dig, den dag den er afleveret på din arbejdsplads eller du har hentet den i pakkeshoppen. Har du meddelt os, at en anden person (dog ikke transportøren) skal modtage varen på dine vegne, løber fristen fra denne person modtager varen.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du modtager den sidste vare. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten: Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder via mail til info@smarttasker.dk eller vores online returformular (https://smarttasker.dk/returformular/). Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den. Du kan benytte lovens standard fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk.

Du kan også bruge vores standard returformular https://sw14813.smartweb-static.com/upload_dir/pics/LET-AT-BYTTE-ELLER-RETURNERE---smarttasker.pdf. Hvis du gør det, kvitterer vi straks pr. mail for modtagelse af din fortrydelse. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen af 14 dage er udløbet.

Være opmærksom på at retur i forbindelse med fortrydelse behandles kun ved brug af vores online returformular, mailhenvendelse på info@smarttasker.dk eller vores standard returformular, som du finder i vores handelsbetingelser/din ordrebekræftelse.  

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter at du har givet os besked om fortrydelsen. Fristen er overholdt, hvis returvarer er modtaget af smarttasker.dk, senest 21 dage fra datoen for modtagelse.

 

RETURSEDDEL

 

RETURKODE/ÅRSAG -sæt ring om den kode der er årsag til din retur.

 

1. Varen lever ikke op til forventningerne

 

2. Varen var beskadiget ved modtagelse

3. Fejl og mangler

4. Forkert vare leveret

 

5. Jeg har fortrudt mit køb

 

6. Anden årsag, skriv venligst årsagen(valgfrit) ___________________________________________

 

INFORMATION

Ordrenummer:

Navn:

Adresse:

Postnummer:

By:

Tlf.nr:

E-mail: 

 

Returomkostninger

Du skal selv betale for returnering af varer. Varer kan fx returneres med GLS eller PostNord. Hvis du bruger vores returformular vil du få mulighed for at få tilsendt en forudbetalt GLS/DAO 365 returlabel. Den koster DKK 58,00 med GLS og 39,00 Kr. med DAO 365 - og vil blive fratrukket beløbet som du får refunderet. Fragten beløber på forudbetalt labels inkluder moms og miljøafgift.   

Under alle omstændigheder skal pakken altid kunne spores via track & trace med mindre anden er aftalt. I forbindelse med specielle kampagner (fri fragt) bliver retur omkostninger ikke dækket.

 

Følger af fortrydelse:

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, med inkl. leveringsomkostninger. I forbindelse med Delvis fortrydelse, hvis du har købt flere varer i en ordre og ønsker at fortryder dele af ordren, refunderes leveringsomkostningerne ikke. Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den som ny til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage.

Du bør tilbagelevere varen i originalemballagen for at være sikker på at få alle pengene retur, da originalemballagen kan udgøre en væsentlig del af varens værdi. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Trendsale IVS

(Smarttasker.dk)

Gramvej 11

8783 Hornsyld

 

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx materiale eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse. Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på info@smarttasker.dk elle tlf.: 71 74 07 44. Du skal henvende dig inden for rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Henvender du dig inden for 2 måneder efter at du har opdaget fejlen, vil din reklamation altid være rettidig. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Du skal give os besked om, at du returner varen pga. reklamation via mail til info@smarttasker.dkog ved brug af vores returformular, som i dette link: https://smarttasker.dk/returformular/. Du kan også bruge vores returformular https://sw14813.smartweb-static.com/upload_dir/pics/LET-AT-BYTTE-ELLER-RETURNERE---smarttasker.pdf Når du udfylder returformularen vil du få mulighed for at få tilsendt en forudbetalt fragt-label. Det er ikke et krav, at du bruger vores returskema, men det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. 

Varen skal sendes til Trendsale IVS, Gramvej 11, 8783 Hornsyld. Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse. Vi refunderer dine rimelige fragtomkostninger hvis reklamationen er berettiget (Maks 35- Kr.) . Gem kvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeserviceafdeling. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2 8800 Viborg www.forbrug.dk

Du kan også anvende EU- kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her:http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Ansvarsbegrænsning: 

Priserne er kun gældende i Danmark. Vi er kun ansvarlige så længe det følger af lov.  

 

Persondata 1.0

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Registreringen foretages hos Trendsale IVS, der også er databehandler. 

For at kunne handle på www.smarttasker.dk skal du som minimum oplyse: navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Regnskabers data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til det fragtfirma som skal levere dine indkøb. Vi bruger følgende fragtfirmaer: GLS - Post Nord - DAO 365 - Cool Runner. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

 

Kontakt med kunder 1.1

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@smarttasker.dkog oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Tredjepart Databehandler 1.2

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.  Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (E-pay - Nets - Paypal - Viabill ), i forbindelse med nyhedsmail og tilbud ( mailchimp - Sleeknote) og til håndtering af dine køb (Smartweb). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. 

Oplysninger, sletning og div. ændringer på dine persondata 1.3

 

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

 

Trendsale IVS

(Smarttasker.dk)

CVR: 37246174

Gramvej 11

8783 Hornsyld

Tlf: +4565711124 

Mail: Kundeservice@smarttasker.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare. Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

 

Lovvalg og værneting

Disse handelsbetingelser kan løbende blive ændret i forhold til kundes og virksomheds nuværende retslige interesser.

Køb af varer på www.smarttasker.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole. 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27.08.2019